Luzak 635 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2018 (edytowany) WYNIKI LIGI TYPERA [LISTOPAD] 1 Miejsce - @ MaT (VIP na 14 dni, na dowolnym serwerze.) 2 Miejsce - @WilQ. (VIP na 7 dni, na dowolnym serwerze.) 3 Miejsce - @they talk about my cheats. (VIP na 5 dni, na dowolnym serwerze.) ODBIÓR NAGRÓD ! Po Vipa zgłaszamy się do @ĊȞŮĊĶ ŅÖŖŖÏŚ GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCĄ ! Zachęcam do typowania, w miesiącu PAŹDZIERNIK pojawi się więcej typowania ! Edytowano Grudzień 1, 2018 przez MaT 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaT 1,000 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2018 @Luzaczka Chcesz VIP-a? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chuck Norris 746 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2018 To ci żart. Nawet nikt mi nie mówił o organizowaniu jakiejś promocji na moich serwerach. Generalnie mam nadzieję że to był ostatni raz bez mojej nie wiedzy. Przez Luzak, Grudzień 1, 2018 Wiesz, w informacjach o Lidze Typera. Były wyznaczone nagrody dla zwycięzców, i ja tego nie robiłem, zastosowałem się tylko do regulaminu Typera, który zrobił @MaT. Przez Chuck Norris, Grudzień 1, 2018 Wszystko jasne. Po co pytać.. Skończy się to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach